FT во медиумите

Архива

Нашата Визија

Да поттикнеме економско размислување за подобра благосостојба утре.

Да го подобриме влијанието на економските и социјалните трендови и политики врз граѓаните во Македонија и регионот на Западниот Балкан, преку економски истражувања, застапување базирано на докази и водено од податоци, и поттикнување критичка дебата за економските процеси.

Нашата Мисија

Блог набљудувач

Веб ресурси

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress