Нашата мрежа FISCAST вклучена во извештај за граѓански организации

FISCAST network – мрежа за фискална одговосност, одржливост и транспарентност – која обединува ГО, економски експерти и новинари, е цитирана во Извештајот за CSOSI за ЦЕЕ и Евроазија.

More: bit.ly/2sARBel and www.fiscast.mk

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress