Блог: Имаме ли визија за економијата?

Проф. Петрески пишува за блогот ResPublica, за визијата за нашата економија, врз основа на Економскиот форум “Повисок економски раст за сите” … Кликнете за линк.

Имаме ли визија за економијата?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress