Успешно завршен бизнис форум

Нашиот Бизнис форум за воспоставување врски помеѓу домашните МСП и мултинационалните компании кои работат во Северна Македонија успешно заврши со 8 панелисти и над 80 учесници. Кликнете за галерија.

GALLERY

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress