Повик за пријавување од домашни компании

Домашните компании кои би сакале да влезат во вредносниот синџирот на МНК кои работат во Македонија, се добредојдени да аплицираат за стекнување практични вештини во неколку домени. Кликнете за детали.

Линк за пријава: goo.gl/FAicNL

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress