Нов пост на нашиот блог „Економски разговори“

Најновиот блог се однесува на партиципативно буџетирање во три општини – перспектива на граѓаните. Кликнете за да прочитате.

http://econmictalks.blogspot.mk/2018/03/blog-post.html

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress