Објавивме нова студија

Нашата студија “Анализа на подвработеноста на младите во Северна Македонија, Црна Гора и Србија”, поддржана од Партнерството за економски политики, Канада, е објавена. Кликнете за пристап.

Analysis of youth underemployment in North Macedonia, Montenegro and Serbia

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress