Нова веб-платформа за олеснување на соработката меѓу МСП и МНК

www.kompanii.mk е нашата најнова дигитална Б2Б платформа. Целта е:

? да се зголеми пристапот на информации за домашните и мултинационалните компании, и
? да се зголеми меѓусебната соработка.

Проверете ја!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress