Труд објавен во списанието International Migration

Нашиот труд “Ново светло врз врската дознаки-сиромаштија-здравје во Македонија”, што произлезе од истражувањето поддржано од Партнерството за економски политики, се појави во истакнатото списание Меѓународна миграција (Импакт фактор од 0.735)

Линк: http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1111/(ISSN)1468-2435

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress