Се одржа Годишната панел дебата на тема #ИнвестирајтеВоДецата

Finance Think ја организираше Годишната панел дебата на тема “Колку владата треба да инвестира во децата?” на која учествуваа креатори на политики на високо ниво, а се презентираа и нашите најнови две студии за политики. Кликнете за галерија.

Gallery

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress