Тркалезна маса во Прилеп за ефектите од зголемувањето на минималната плата

Тркалезната маса е завршен настан од проектот „Aнализа на влијанието на регулативата: Ефектите од промената на Законот за минимална плата“, поддржан од ИДСЦС и ЦЕА.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress