Се одржа тркалезна маса за Европскиот социјален столб

Finance Think, заедно со Центарот за социјална политика од Белград, ја одржа тркалезната маса “Каде е Македонија на пат кон ЕУ во социјалните достигнувања?”, во Скопје, 26 септември 2018 година. Кликнете за галерија.

Gallery

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress