Се одржа обука за меки вештини

Обуката е дел од пошироката цел да се поддржи поврзувањето помеѓу домашните МСП и МНК кои работат во Македонија. Кликнете за галерија.

Gallery

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress