Успешно заврши обуката за подобрување на меките вештини на домашните МСП

Тримодулска обука за различни меки вештини е пренесена на група домашни мали и средни претпријатија за да се олесни нивната вклученост во синџирот на вредности на МНК кои работат во Македонија. Кликнете за галерии.

Галерии

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress