Работна посета на тинк-тенк организации во Киев

Благица Петрески, извршна директорка на Finance Think беше во работна обиколка на неколку тинк-тенк организации во Киев, Украина. Темите на дискусија вклучија стратегиско планирање, план за мониторинг и евалуација, fundraising, влијание врз носителите на политиките и општеството и слично.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress