Работилница за јавни набавки за претставници на локалните самоуправи

Работилницата се одржа на 30 ноември 2017 за вработените од Општините, општинските јавни претпријатија и локалните образовни и здравствени установи од општините Прилеп, Кривогаштани и Крушево. Кликнете за галерија.

Галерија.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress