Благица Петрески, дел од делегацијата на Политичкиот форум на високо ниво

Нашата Благица Петрески беше дел од Македонската делегација составена од претставници од владиниот, приватниот и невладиниот сектор, која го претстави првиот Доброволен национален преглед на Политичкиот форум на високо ниво за одржлив развој 2020, Њујорк 7-16 јули 2020.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress