Благица Петрески на актуелни економски теми

Нашата Благица Петрески учествуваше во емисијата 1 ТВ Дебата со Сашо Орданоски, на актуелни економски теми. Кликнете за линк.

Линк до емисијата.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress