Благица Петрески презентираше на конференција од ЛСЕ во Скопје

Благица Петрески ја презентираше својата ко-авторирана студија за дознаките од странство и здравјето на 3-тата конференција за социјална кохезија организирана од страна на Лондонската школа за економија – Центар за истражување на Југоисточна Европа, Скопје, 6-7 април 2017

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress