Благица Петрески во Утрински брифинг со Сашо Орданоски

Темата на интервјуто беа тековните економски случувања сврзани со корона-кризата, како и најава на резултатите од анкетата за економските ефекти од Ковид-19 која ќе се објави во среда, 22 април 2020. Кликнете за линк.

Петрески за УБ: 3/4 од вработените и компаниите се погодени од кризата – 2021 година ревитализација, 2022 нормални текови на економски раст

Петрески за УБ: 3/4 од вработените и компаниите се погодени од кризата – 2021 година ревитализација, 2022 нормални текови на економски раст

Gepostet von Утрински брифинг / Utrinski brifing am Dienstag, 21. April 2020

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress