Буџетски форум во Кавадарци

Економскиот форум за партиципативно буџетирање ги обедини општинските службеници и граѓаните да разговараат за буџетот на општината врз основа на потребите на граѓаните. Кликнете за галерија.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress