Работилница за анализа на податоци за економски новинари

Работилницата “Анализа и толкување на податоци и наоди” се одржа во Скопје, на 2 март 2018 година, со новинари од ТВ, печатени и електронски медиуми. Кликнете за галерија.

Gallery

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress