Работилница за податоци за аналитичари во јавните институции

Работилницата насловена како “Анализа на податоци и толкување на резултатите и нивно преточување во стратегии и планови” собра 20-тина аналитичари од државните институции. Кликнете за галерија.

Галерија: https://www.facebook.com/pg/FinanceThink/photos/?tab=album&album_id=960888790753711

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress