Економскиот форум “Повисок раст за сите” ја одбележа нашата петгодишнина

Декември е месец на славење во Finance Think. Го крунисавме нашиот мал јубилеј со Економски форум “Повисок економски раст за сите”. Кликнете за галерија.

Галерија.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress