Економски форум во Скопје успешно го затвори проектот за партиципативно буџетирање

Економскиот форум беше завршен настан на проектот „Мои пари, моја одговорност“, кој имаше за цел да го подобри партиципативното буџетирање во општините. Кликнете за галерија.

Finance Think – Институт за економски истражувања и политики, Скопје, во име на мрежата ФИСКАСТ, го организираше…

Finance Think 发布于 2020年9月10日周四

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress