Економскиот форум за партиципативно буџетирање успешно заврши

На форумот се дискутираа министерот за локална самоуправа и тројца градоначалници чии општини напредуваа во процесот на партиципативно буџетирање. Кликнете за галерија.

https://www.facebook.com/pg/FinanceThink/photos/?tab=album&album_id=1394392414070011

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress