Економскиот либерализам на Милтон Фридман

Овогодинешниот настан е на темата за економскиот либерализам. Замислен е како неформален разговор во релаксирана атмосфера. Флаер галериската прошетка ќе презентира некои стилизирани факти. Ќе се служат колачи.

Донатор: The Friedman Foundation for Educational Choice

Траење: 2014 (3 месеци)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress