ЕУРОМОД ги листираше нашите студии во својата база при Универзитетот Есекс

Нашиот МК-МОД Микросимулациски модел за даноци и надоместоци припаѓа на семејството на ЕУРОМОД Паневропски модел за даноци и надоместоци. Кликнете за повеќе.

Линк до МК-МОД.

Линк до нашите студии листирани на базите на ЕУРОМОД.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress