Finance Think ги презентира организациските резултати пред ГО

Ги претставивме резултатите од работата врз нашата организациска структура пред потенцијалните грантисти на Македонскиот центар за меѓународна соработка – МЦМС во рамки на нивната програма за транспарентно и отчетно граѓанско општество.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress