Finance Think – треторангиран економски институт во Македонија во 2018

Рангирањето го обезбедува истакнатата Ideas/RePEc од Сент Луис ФЕД во САД и се смета за најголема база за економската литература во светот. Таа ги рангира универзитетите, државните институции и тинк тенковите во економијата. Кликни за врска.

https://ideas.repec.org/top/top.macedonia.html

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress