Finance Think на работилница за рецензија во Тирана

Работилницата е дел од мрежата “Иднината на социјалната држава во Западен Балкан”, која се одржува во Тирана 6-7 декември 2017 година, на тема холистички социјални услуги.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress