Finance Think далечински на конференција во Индија

Нашиот Благица Петрески ги презентира неодамнешните наоди за подвработеноста на младите на Балканот преку Скајп, на #PEPConf2018 во Бангалоре, Индија, 7-13 јуни 2018.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress