Finance Think на проминентна конференција во Вашингтон

Нашите Благица Петрески и Деспина Туманоска учествуваат со свој труд на Втората конференција за работни места и развој: Подобрување на работните исходи во земјите во развој, во организација на Светската банка и Институтот ИЗА, во Вашингтон, САД, 4-6 јуни 2019.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress