Finance Think на врвна развојна конференција

Нашата Благица Петрески го претстави нашето истражување за младинската подвработеност во Западниот Балкан на UNU-WIDER развојната конференција „Трансформација на економиите – за подобри работни места“, која се одржува од 11-13 септември во Бангкок, Тајланд.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress