Finance Think на обука за административно работење во тинк тенк

Обуката за канцелариско, административно и архивско работење беше обезбедена од Македонскиот центар за меѓународна соработка, 15-17 октомври 2018. Учествуваше Сандра Соколенко – административен соработник во ФТ.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress