Finance Think на обука за внатрешно организациско управување

Нашата Сандра Соколенко учествуваше на тридневната обука за “Организациски развој и системи за обезбедување квалитет”, која се одржа од 26 до 28 септември во Охрид. Обуката ја спроведе Македонскиот центар за меѓународна соработка.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress