Finance Think на Годишните средби на ММФ и Светската банка

Finance Think, претставуван од извршната директорка Благица Петрески, учествува на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд и Светската банка, како прeтставник на регионот на Југоисточна Европа, во Вашингтон, 9-15 октомври 2017.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress