Finance Think на таун хол дебата со челниците на владата

Ива Трајковска од Finance Think учествувапе на ТВ дебата со премиерот Зоран Заев и неговите заменици Радмила Шеќеринска и Бујар Османи. Кликнете за линк.

Топ Тема на Ваша Страна: Town Hall дебата со премиерот Зоран Заев и вицепремиерите Шеќеринска и Османи ( 25.09.2018)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress