Finance Think на Лабораторијата за анализа на политики на Западниот Балкан

Благица Петрески учествува во Лабораторијата за анализа на политиките од Западен Балкан, организирана од Мрежата Иднина на државата на благосостојба. Лабораторијата се одржува од 21 до 25 октомври во Бечичи, Црна Гора. Кликни за повеќе …

Таа вклучува анализа и дискусија на податоци и докази од истражувања за вработувањето, социјалната политика, даночната политика, социјалната мобилност, нееднаквоста и др.

Прочитај повеќе: bit.ly/2P9aazD

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress