Finance Think срдечно Ве поканува на панел дебата

Темата на дебатата е “Колку државата инвестира во деца”, поддржана од УНИЦЕФ и со учество на сите релевантни засегнати страни. Пријавете се на events@financethink.mk.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress