Finance Think изложуваше на Саем за вработливост

Finance Think ги претстави публикациите од проектот за зголемување на вработливоста на маргинализирани лица, поддржан од Европската Унија, на завршниот саем што се одржа на Економскиот факултет при УКИМ.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress