Finance Think, гостин на Економскиот факултет во Скопје

Целта на посетата беше запознавање на студентите со работата на Институтот, како и претставување и мотивирање на студентите да се пријават на Конкурсот за есеј, којшто е во тек.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress