Finance Think и применува истражувачките принципи на HR Excellence веќе 5 години

Се стекнавме со логото на HR Excellence in Research од Европската комисија во јануари 2014. Оттогаш, истражувачката средина во Finance Think се издигна на значително повисоко ниво.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress