Finance Think ве поканува на тркалезна маса

Темата на тркалезната маса е “Буџети и јавни набавки во општините Прилеп, Крушево и Кривогаштани”. Настанот е отворен за сите заинтересирани, со претходна пријава (кликнете овде).

Пријавете се за настанот тука: https://www.facebook.com/events/215496599180382/

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress