Finance Think ве поканува на тркалезна маса

На крајот на годината, отвораме нова тема за парафискални давачки за малите и средни претпријатија. На тркалезната маса ќе бидат претставени прелиминарните резултати од студија за политики.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress