Finance Think објавува повик за изразување интерес од новинари

Повикот се однесува за доделување грантови за медиумска обработка на истражувачки студии од областите квалитет на живот, образование и здравство. Кликнете за детали.

Може да пристапите на целиот повик со кликање овде.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress