Finance Think на студиска посета во Хрватска

Студиската посета има за цел да размени практики и вмрежување со хрватските институти и тинк-тенкови, пред се со Институтот за јавни финансии и Економскиот институт.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress