Finance Think потпиша Меморандум за соработка со Државниот завод за статистика

Finance Think потпиша Меморандум за соработка со Државниот завод за статистика со којшто се овозможува користење податоци, размена на искуства и соработка во заеднички акции.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress