Finance Think презентираше на тема „Понатаму од доходната нееднаквост во С. Македонија“

Презентацијата е во склоп на лансирањето на Извештајот за човеков развој од страна на УНДП, со поддршка на претседателот Стево Пендаровски. Finance Think ја отвори оваа тема во Македонија и истата ќе ја третира низ 2020 година.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress