Finance Think смета дека е неопходна понатамошна поддршка на работниците

Мерката треба да биде значајно потаргетирана, односно да цели само кон оние дејности кои искусија силен удар за време на Ковид-19 и тешко заздравување. Finance Think ќе предложи конкретен дизајн на мерката.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress